Izvor: tanjug
30.08.2022 u 13:23
0

NIKO VAS NIJE LAGAO! VUČIĆ: „Pitanje nesreće na rampi u Doljevcu deo kampanje neistina i laži“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se, kada je reč o dva, navodno sporna minuta, snimka saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, radi o presuđenoj stvari i da porodica, odnosno, zainteresovana strana mogu da steknu uvid u taj snimak.

SRBIJA POKAZUJE OZBILJNOST I ČVRSTINU! Vučić: „Ne razmišljamo o promeni politike Srbije u vezi uvođenja sankcija Rusiji“

– Nemam problem sa tim, niti sam bio u autu niti pored, niti bilo koga štitim. Pitajte sudiju i rešite taj problem već jednom. Niko vas nije lagao – rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je tako odgovorio na pitanje novinara N1 gde su dva minuta snimka nesreće sa naplatne rampe u Doljevcu kada je automobil u kome je bio direktor Koridora Srbije Zoran Babić, usmrtio Staniku Gligorijević.

Apelacioni sud u Nišu je krajem prošle godine osudio na čcetiri i po godine zatvora Dejana Stanojevića, vozača bivšeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića, zbog saobraćajne nesreće iz 2018. godine na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, a Vučić je istakao da Babić nije smenjen zbog tog događaja, već zbog, kako je rekao, drugih stvari.

Vučiće odgovor je više puta prekidala novinarka N1 komentarima, ulazeći u polemiku oko navodne istinitosti zvaničnih saopštenje, što je predsednik Vučić ocenio kao nepriastojnost, ali i nastavak neistinitog i zlonamermnog izvaštavanja te medijske kuće.

On je tako konstatovao da je nesreća na naplatnoj rapmi, gde mu se pripisuje da štiti ubice, deo kampanje neistena i laži među kojima i ona o umešanosti njegovog brata u slučaj Jovanjica, usmerene da se obesmile rezultati njegove politike.

– Sa tim lažima rade već godinama, tri godine su vodili kampanju moga brata za Jovanjicu, tri godine, a posle toga nije bilo izvinjenja za takve laži, a nastavili su i posle sudske presude. Svaki put umesto da se govori o rezultatima, da se govori šta smo uradili dobro, a šta ne, zašto kasnimo u izgradnji puteva, jesmo i ih uradili više nego ranije, šta možemo da uradimo za struju ili ugalj, neko pusti neku laž – rekao je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter