Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
14.10.2023 u 11:51
0

„NISU LAKI DANI“ Predsednik Vučić potvrdio dolazak „velike petorke“ 21. oktobra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na predstojeću posetu „velike petorke“ u Beogradu sa kojima će, prema ranijim najavama, razgovarati o najnovijim dešavanjima na Kosovu.

Vučić je, tokom obilaska auto – puta Ruma – Šabac, kazao novinarima da ga i narednih dana očekuje dosta posla i ponovio da 21. oktobra dolazi „velika petorka“ u Beograd sa, kako je rekao, novim stvarima oko Kosova i Metohije.

 

PETKOVIĆ: Kurti na sve načine pokušava da odloži i izbegne izbore

U delegaciji petorke će biti izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, kao i izaslanici predsednika SAD, Francuske, Nemačke i premijerke Italije, Gabrijel Eskobar, Emanuel Bon, Jens Pletner i Frančesko Talo.

Predsednik Srbije je obavestio i da će istog dana, uveče otići u Njujork, gde će 23. oktobra učestvovati na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

– Nisu laki dani, brinem i za sankcije kojima se svi igraju, ne mislim za nas već za Rusku Federaciju koje mogu i nas da pogode – kazao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter