Izvor: tanjug
06.08.2022 u 18:25
0

NOVE PROVOKACIJE IZ PRIŠTINE Policija lažne države tvrdi da je pucano kada su spuštali patrolni čamac u jezero Gazivode, optužuju „ilegalne srpske grupe“!

Policija privremenih prištinskih institucija saopštila je da je na njihove policajce pucano desetak puta na jezeru Gazivode iz pravca druge obale, ali da niko nije povređen.

Kako su naveli, napad se dogodio dok su spuštali patrolni čamac u jezero, prenosi Koha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja oglasio se tim povodom, tvrdeći da su policajce napale „ilegalne srpske grupe“ koje imaju podršku iz Beograda.

„Dva puta su za nekoliko dana kriminalne strukture pucale na naše policijske službenike da ih ometu ili ubiju“, tvrdi Svečlija, prenosi Koha.

Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju pred nastavak dijaloga u Briselu: „Mislim da je čvrst stav Beograda pokazao snagu u zaštiti svog naroda i uputio upozorenje Prištini da ne pređe crvenu liniju“

On je dodao da će vlasti nastaviti da obavljaju svoje dužnosti, „uprkos napadima“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter