Izvor: Tanjug
28.07.2022 u 17:13
0

NOVI SLUČAJ NASILNIČKE VOŽNJE Vozač „Mercedesa“ se kretao brzinom od 234,7 na delu puta gde je ograničenje brzine 130 kilomtara!

Saobraćajna policija je u 10.36 časova presretačem zaustavila i isključila iz saobraćaja na auto-putu u mestu Pećinci vozača automobila marke „mercedes“, jer se kretao brzinom od 234,7 na delu puta gde je ograničenje brzine 130 kilomtara na čas.

Protiv vozača je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve građane da u narednom periodu povećaju opreznost, da pokažu potrebnu dozu odgovornosti i da poštujući propise doprinesu poboljšanju stanja bezbednosti saobraćaja na putevima, saopštio je MUP.

MUP NAJAVIO POJAČANE KONTROLE Zbog poražavajuće statistike saobraćajna policija sprovodi akciju!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter