Izvor: happy
12.02.2024 u 02:28
0

VOZILI PIJANI I DROGIRANI: U Bačkoj Topoli muškarac „naduvao“ više od dva promila

Vozači koji su vozili pod dejstvom biće privedeni nadležnom prekršajnom sudiji

Saobraćajna policija u Subotici, prilikom kontrole saobraćaja tokom jučerašnjeg popodneva, otkrili su vozača koji je pod uticajem alkohola načinio prekršaj nasilnička vožnja i vozača koji je upravljao vozilom pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija u Bačkoj Topoli zaustavila je četrdesettrogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ sa 2,24 promila alkohola u organizmu, dok je u Subotici iz saobraćaja isključen tridesetsedmogodišnji vozač „golfa“ koji je zatečen kako upravlja vozilom pod dejstvom amfetamina.

Obojici vozača određeno je zadržavanje i oni će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter