Izvor:
06.09.2018 u 20:00
0

ODBIO DA SARAĐUJE: Ambasador Rusije u UN ponovo optužio Britaniju!

Ambasador Rusije u Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja je optužio Veliku Britaniju da proizvodi "koktel neosnovanih i proizvoljnih činjenica".

On je istovremeno odbio da sarađuje u istrazi o trovanju bivšeg ruskog špijuna koja ima samo jednu svrhu – a to je "da pokrene odvratnu anti-rusku histeriju i da uvuče druge zemlje u tu histeriju".

Nebenzja je u Savetu bezbednosti UN rekao da su tvrdnje Britanije da su dvojica agenata ruske specijalne obavestajne službe pokušala da ubiju Sergeja Skripalja i njegovu kćerku u Solzberiju uz pomoć nervnog agensa "čista izmišljotina" puna nedoslednosti.

On je dodao da britanske vlasti "i dalje nemaju dokaza da je Rusija odgovorna za Solzberi, kao ni bilo kakvu jasnu verziju o onome šta se tamo dogodilo".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ksxio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter