Izvor:
27.11.2018 u 15:36
0

OSLOBOĐENA SEKRETARICA OLIVERA IVANOVIĆA: Silvana jedva preživela noć prištinskom zatvoru!

Kosovska policija oslobodila je Silvanu Arsović posla davanja iskaza o ubistvu jednog od lidera Srba sa severa Kosova Olivera Ivanovića.

– Tužilac mi je rekao da nema dovoljno dokaza da bude zadržana u pritvoru. Rekao je da je neće danas saslušavati, pa je nisu ni dovodili u tužilaštvo i da će biti puštena na slobodu. Nije mi dao nikakav dokument o tome, već mi je sve kazao usmeno – kaže njen branilac Dobrica Lazić.

– Ja sam posle toga obišao Silvanu u policijskoj stanici i sve to joj saopštio.

Lazić kaže da mu je Silvana ispričala da je jedva preživela noć u prištinskom pritvoru:

– Uplašena je, uplakana, nije ni spavala. Oliver joj je bio kao brat rođeni, teško je podnela njegovo ubistvo, a sad još da je osumnjiče da je pomagala ubicama.

Potpredsednica GI SDP i bliska Ivanovićeva saradnica Ksenija Božović kaže da Sivlana ne može još da se oporavi od šoka zbog Oliverove smrti:

– Ne znam kako će još i sve ovo preživeti. Igraju se sa ljudskim životima. Zbog brojnih incidenata i tenzija proteklih dana u Kosovsku Mitrovicu se uvukao strah. Kad padne mrak oko pola šest uveče u gradu je sablasno. Nikoga na ulici nema da prođe. Noćima ne spavamo, jer ne znamo šta će nas sutra sačekati.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter