Izvor: Tanjug
19.06.2023 u 19:50
0

„TERORISTI HAPSE NEVINE SRBE U STILU UČK I PREBIJAJU SRPSKU DECU“: PETKOVIĆ opleo po KURTIJU i SVEČLJI

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ponovio je danas da su Srbi koji su proteklih dana uhapšeni u južnoj srpskoj pokrajini nevini i istakao da su jedini kriminalci premijer i ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti i Dželjalj Svečlja.

Jedini kriminalci ovde su Dželjalj Svečlja i Aljbin Kurti, čija teroristička policija hapsi i kidnapuje nevine Srbe u stilu UČK i prebija srpsku decu! Nemanja, Dalibor i Uroš su nevini, kao i Radoš, Dušan, Lune i ne postoji nijedan dokaz koji ih optužuje, već samo dokazi da su nevini – poručio je Petković na Tviteru.

Petković je objavio i fotografiju na kojoj je označen Svečlja u trenutku dok sa grupom ljudi prevrće automobil Euleksa.


– Nismo zaboravili kako ste Dželjalje Svečlja prevrtali Euleksove džipove, a vaš gazda Kurti bacao suzavac i šok bombe u skupštini i na policiju. Ko o čemu, kriminalac Svečlja o poštenju – zaključio je Petković.

Petković je reagovao na izjavu Svečlje, koju je takođe postavio u objavi, da su poslednja tri dana uhapšena trojica Srba zbog, kako je naveo, „brutalnih i kriminalnih napada na novinare“ i da će uhapsiti svakoga ko je odgovoran za nasilje prema novinarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter