Izvor: Tanjug
05.05.2023 u 12:01
1

PODIŽE SE NIVO OBAVEŠTAJNE I KONTRAOBAVEŠTAJNE ZAŠTITE: Poruka predsednika Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom masovnog ubistva u Mladenovcu, u kome je ubijeno osam ljudi, da je doneta odluka da se podigne nivo obaveštajne i kontraobaveštajne zaštite cele zemlje.

-Ja mislim da je najvažnije da se spreči širenje laži. I ne samo po društvenim mrežama već svuda. Mi sada moramo da pregledamo svih 45.000 profila ljudi kojima se dopada ubica i monstrum- rekao je Vučić na vanrednoj konferenciji za medije.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Ovo je udar na celu našu zemlju! OBRAČUNAĆEMO SE SA ZLIKOVCIMA! (VIDEO)

Istakao je da će država početi da deluje u skladu sa merama koje je usvojila Vlada Srbije pre dva dana.

-Neki od tih ‘dark net’ sajtova u narednim danima idu u prošlost. Pa polako svi vi kojima se sviđa monstrum da nam objasnite zašto vam se sviđa. Svako lice koje kaže da je u gađanju spas i da u tome ima nešto relaksirajuće, ‘aj lepo ti u zatvor pa onda objašnjavaj -rekao je Vučić.

Dodao je da je državi potrebna podrška pravosudnih organa kako bi bila efikasnija.

-I u tome ćemo tražiti podršku sudija, tužilaca, a ne da se mučimo da dobijemo nalog da pretresemo stan ubice. A tada ne pronađemo nigde ništa, dok dočekamo nalog. Pošto, znate, nije u skladu sa evropskim standardima. A nije? Sad će da bude -zaključio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PODIŽE SE NIVO OBAVEŠTAJNE I KONTRAOBAVEŠTAJNE ZAŠTITE: Poruka predsednika Vučića”

  1. Prvo registrovati psihopate u zemlji Srbiji jer normalan covek ne moze se prikloniti ni jednima ni drugima, moze ih samo simpatisati ili ne ,normalan ne moze biti nagovoren na ovakve stvari koje su se desile a prve spihopate mogu se registrovati na portalima sa svojim komentarima recimo bas po pitanju Viciceve vladavine eto da se krene od necega, tolika mrznja iskazana prema bilo kome ne bitan je Vucic , evo ni meni se ne dopada sto je skrenuta prica na naciste ili desnicare , ali uvek su prvo psihopate u pitanju pa onda tek sve ostalo . Ali Vucic bas briga svi njegovi imaju zastitu kao i svi u vladi a i policija rado radi za njih kad sta sutreba , a za ostale ?.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter