Izvor: Tanjug
10.02.2023 u 10:44
0

„POKAZALO SE DA ZNATE DA SE ODUPRETE PRITISCIMA“: Harčenko ističe da je njegova zemlja svesna pritisaka na Srbiju da uvede sankcije Rusiji

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je njegova zemlja svesna pritisaka na Srbiju da uvede sankcije Ruskoj Federaciji.

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je njegova zemlja svesna pritisaka na Srbiju da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, ali da je Srbija kroz istoriju pokazala da zna da se odupre pritiscima.

HARČENKO O IZJAVI HILA: „Osvetnička politika“ nije ruska metoda nego isključivo zapadna

Posle ceremonije odavanja pošte i polaganja venaca na grob ruskog diplomate Nikolaja Hartviga, izaslanika u Beogradu poslednjih godina pred izbijanje Prvog svetskog rata, a povodom obeležavanja Dana diplomata Rusije, Bocan-Harčenko je rekao da je Srbija primer da njegova zemlja nije sama i izolovana.

On je izrazio nadu da će dve zemlje nastaviti da unapređuju bilateralne odnose.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter