Izvor: Tanjug
10.02.2023 u 10:26
0

„STOJIMO UZ VAS SPREMNI DA UPUTIMO SVU POMOĆ“: Premijerka Brnabić se upisala u knjigu žalosti u ambasadi Turske u Beogradu

Predsednica Vlade Srbije upisala se danas u knjigu žalosti u ambasadi Turske u Beogradu.

Predsednica Vlade Srbije upisala se danas u knjigu žalosti u ambasadi Turske u Beogradu.

– U ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime, izražavam najdublje saučešće porodicama nastradalih u seriji razornih zemljotresa koji su pogodili vašu zemlju, a povređenima upućujem želje za što brži oporavak. Republika Srbija i njen narod dele bol i tugu prijateljskog turskog naroda. Stojimo uz vas spremni da uputimo svu raspoloživu pomoć,  napisala je Brnabić.

SUPRUGA UMIRE OD TUGE, TURSKA ZAVIJENA U CRNO: Golman koji je poginuo u zemljotresu bio SIROČE, a njegova sudbina je tragična!

U knjigu žalosti u četvrtak se upisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, potvrdio je ambasador Turske u Beogradu Hami Aksoj i dodao da je tom prilikom Vučić rekao da će Srbija nastaviti da pomaže Turskoj, na čemu je ta zemlja veoma zahvalna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter