Izvor: BSC Happy
22.11.2023 u 15:35
0

PREDSEDNIK KIPRA HRISTODULIDIS U POSETI SRBIJI: Dočekao ga predsednik Vučić, slede sastanci

Predsednik Kipra Nikos Hristodulidis je stigao u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji. Ispred Palate „Srbija“ sačekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a nakon svečanog dočeka slede sastanci.

PETKOVIĆ PISAO RIK-U: Zbog neprihvatljivih Kurtijevih uslova, nemoguće sprovesti glasanje na KiM!

redsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Kipra Nikosu Hristodulidisu i istakao svoju uverenost u osnaživanje saradnje i prijateljstva između dva naroda. „Dobro nam došli, dragi prijatelju. Radujem se Vašoj poseti, uveren da ćemo zajedničkim radom osnažiti saradnju i prijateljstvo između naših država i naroda“, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je predsednika Republike Kipar Nikosa Hristodulidisa, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas dočekao predsednika Kipra Nikosa Hristodulidisa ispred Palate Srbija. Gost sa Kipra je dočekan uz najviše državne počasti, uz gardu Vojske Srbije i crveni tepih, a u delegaciji Srbije koja je dočekala Hristodulidisa su ministri odbrane i spoljnih poslova Miloš Vučević i Ivica Dačić. Nakon toga slede sastanak Vučića i Hristodulidisa, a posle će biti i izjave za medije dvojice predsednika. U okviru posete planiran je plenarni sastanak članova delegacija Srbije i Republike Kipar. Predsednik Kipra boraviće u dvodnevnoj poseti Srbiji, a njega je na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Drugog dana posete biće održan Savet za saradnju Republike Srbije i Republike Kipar, a zatim će biti i ceremonija potpisivanja niza memoranduma o razumevanju u prisustvu Vučića i Hristodulidisa. Srbija i Kipar imaju tradicionalno prijateljske odnose, zasnovane na međusobnoj podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivica Dačić (@ivica.dacic.rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter