Izvor:
11.06.2019 u 10:42
0

PREDSEDNIK SRBIJE O STAVU IZ BELE KUĆE: Paušalni komentari me ne zanimaju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u prethodnih pet godina nije dao nijednu ekstremističku izjavu i dodao da ga paušalni komentari ne zanimaju.

Vučić je rekao da bi voleo da mu iz Bele kuće, čiji portparol je ranije danas pozvao Beograd i Prištinu da "ostave po strani ekstremističku retoriku", kažu koja je to srpska izjava bila ekstremistička.

– U prethodnih pet godina ne možete ništa da mi nađete. Novinari su me jednom uhvatili da sam nešto opsovao u bradu kada smo bili kod Čačka, u vreme poplava i to je jedino gde su mogli u bilo kakvoj nepristojnosti da me uhvate – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter