Izvor: Tanjug
06.12.2022 u 17:31
0

Predsednik Vučić o dešavanjima na KiM „Pred nama nije lak i jednostavan period, ali je važno da ostanemo zajedno i sa svojim narodom na KiM“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući situaciju na Kosovu i Metohiji i ulazak policije na sever pokrajine, kazao je da se zbog odluka prištinskih vlasti postavlja pitanje kog dana će se desiti neka nova provokacija koja može da poremeti mir i stabilnost.

Vučić je u Tirani, nakon samita EU Zapadni Balkan, odgovarajući na pitanja novinara, kazao da su prištinske privremene vlasti i danas prekršile Briselski sporazum i sve što je do sada dogovoreno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Danas su ponovo suprotno Briselskom sporazumu i svemu što je dogovoreno slali policiju i do zuba naoružane policajce na sever, kao što sam rekao i pre nekoliko dana samo se pitate kog dana će neka nova provokacija ili nešto novo da se dogodi što može da poremeti stabilnost i mir“, kazao je Vučić.

Dodaje da je dobro to što prema sadašnjim informacijama nema vesti o stradalima.

„Verujem i nadam se da će tako i ostati“, kazao je predsednik. Što se tiče tajminga kada je napad izvršen, kako kaže Vučić, ne zna šta je tim ljudima u glavama da izazivaju sukobe, nestabilnost i tenzije svake nedelje.

PREDSEDNIK VUČIĆ SA DE KROOM U TIRANI: Iskren, koristan i direktan razgovor o svim pitanjima od značaja (FOTO)

„Pred nama nije lak i jednostavan period, ali je važno da ostanemo zajedno i sa svojim narodom na KiM, ali je važno i da sa Albancima dogovorimo sve što je moguće da mir bude održan i sačuvan“, navodi. Dodaje da veruje da će i specijalni izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak imati važnu ulogu u smirivanju tenzija na Kosovu i Metohiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter