Izvor: BSC HAPPY
10.11.2023 u 19:23
0

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO IZ PARIZA: Nikada neću priznati lažnu državu Kosovo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Parizu na mirovnom forumu. On se nakon dnevnih sastanaka obratio medijima, i rekao da nikada neće priznati lažnu državu Kosovo.

Vučić je o izjavi Slobodana Samardžića i Marka Jakšića, da su njemu potrebni izbori da bi priznao Kosovo, poručio:

– Što bi rekao pokojni Tijanić, svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti. Baš u njihovo vreme je nastalo nezavisno Kosovo, iz ugla Albanaca i Zapada! Baš u vreme Samardžića, Jakšića i Miloša Jovanovića! Dok je narod na Kosovu gledao kako živu glavu da izvuče, Dveri izvlačile pare iz Kolubare i stavljale u svoje džepove.

UŽIVO VUČIĆ SE OBRAĆA IZ PARIZA:“Svi na Zapadu znaju da Kurti neće dijalog, to su bili samo njegovi TRIKOVI“

– U vreme DSS, u to njihovo vreme, su stizala priznanja KiM, a od kada sam ja predsednik veliki broj zemalja je povukao priznanje! Na pamet mi ne pada da priznam nezavisnost Kosova, to nikada neću uraditi! Oni su mi držali pridike oko sankcija Rusiji, lagali da ću 3. aprila da uvedem sankcije Rusiji. A 4. aprila su rekli da sam zlikovac i da moram da uvedem sankcije. Evo prođe još jedan 3. april, i još nisam uveo sankcije.

– Toliko o tome kome možete da verujete – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter