Izvor: BSC happy portal
10.11.2023 u 09:33
2

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA PREMIJEROM BELGIJE: „Dobar razgovor o jačanju odnosa, kao i o ubrzanju procesa evrointegracija“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se, tokom posete Francuskoj, sa predsednikom Vlade Kraljevine Belgije Aleksandrom de Kroom na marginama Pariskog mirovnog foruma.

– Dobar razgovor o jačanju bilateralnih odnosa Srbije i Belgije, kao i o ubrzanju procesa evrointegracija Srbije, imajući u vidu da ta zemlja preuzima predsedavanje Savetom EU od 1. januara 2024. godine – objavio je predsednik na svom Instagram nalogu.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, učestvuje danas na otvaranju Mirovnog foruma u Parizu, a tokom foruma će imati odvojeni sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA PREMIJEROM BELGIJE: „Dobar razgovor o jačanju odnosa, kao i o ubrzanju procesa evrointegracija“”

  1. Da nas uvuku u svoje nesreće , da nam komaduju šta da radimo a uvek bi bilo protiv Srpske volje , jer su oni nepravedni , nećemo u EU , nisu Srbi takav narod da im treba Brisel , mi smo ionako u Evropi , hoćemo De Golovu Evropu u ovakvu ne bi ušao ni De Gol , neka mu je laka zemlja , prevrće se u grobu sasvim sigurno . I još Belgija oni su oduvek naši neprijatelji .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter