Izvor:
10.11.2023 u 12:08
2

VUČIĆ SE SUSREO SA MAKRONOM: Susreti i dobri razgovori na mirovnom forumu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u Parizu gde učestvuje na mirovnom forumu. „Susreti i dobri razgovori na mirovnom forumu“, napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je u objavi naveo da se na mirovnom forumu u Parizu susreo i sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Dmitrom Kovačevskim, srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VUČIĆ SE SUSREO SA MAKRONOM: Susreti i dobri razgovori na mirovnom forumu”

  1. Pitajte ga Vučiću da li on ima svoje Ja, da li sme sam nešto da uradi za svoju državu , onako kako on vlada i baba Simana bi umela da vodi Francusku ali bi na vreme uvidela gde je vodi pa bi se osvestila .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter