Izvor: Tanjug
20.11.2022 u 11:21
0

PREDSEDNIK VUČIĆ UZ SRPSKI NAROD: Ako kosovska policija bude na severu KiM, biće pakao na terenu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je danas da Srbi sa Kosova i Metohije neće prihvatiti kažnjavanje zbog tablica i istakao da ukoliko u sprovođenju preregistracije vozila budu učestvovale i specijalne jedinice kosovske policije, biće pakao na terenu.

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U BRISELU: Nisam optimista, Srbi su shvatili da sa tim čovekom ne postoji mogućnost za razgovor!

Vučić je pojasnio da specijalne jedinice kosovske policije nema šta da rade na severu Kosova i Metohije.

Na pitanje šta će uraditi država Srbija ukoliko do toga i dođe, Vučić kaže da će biti uz svoj narod, a za Srbe na Kosovu i Metohiji kaže da će čuvati svoja ognjišta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik, odgovarajući na pitanje da li u tom slučaju postoji mogućnost da dođe do oružanog sukoba, rata, kaže da se nada da se to neće dogoditi.

– Nadam se da se neće dogoditi, ali ne zavisi od nas. Mi smo uradili sve što je do nas da to izbegnemo – kaže predsednik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter