Izvor:
07.05.2018 u 02:34
0

PREDSENIK SRBIJE ODLUČAN: Na Predsedništvu SNS izraziću podršku Ani Brnabić!

– Ana se bori i radi i Ana ima moju punu podršku, i to ce biti moj stav u budućnosti – rekao je Vučić.

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na sednici Predsedništva SNS, za oko desetak dana, uputiti jasnu poruku svima da premijerka Ana Brnabić ima njegovu punu podršku.

– Ana Brnabić ima moju nedvosmislenu podršku. Ne postoje bezgrešni ljudi, prvi ja nisam, naprotiv, bezbroj puta sam grešio. Ali je važno da se ljudi bore i da rade. Ana se bori i radi i Ana ima moju punu podršku, i to ce biti moj stav u budućnosti – rekao je Vučić.

Upitan da li mu je Brnabić posle oštre polemike na sednici Vlade pre tri dana između ministra Nenada Popovića i ministarki nudila ostavku, Vučić je rekao da to ne može da kaže na takav način.

– Ne mogu ja da kažem to na takav nacin. Ana mi je rekla da joj je to bio najteži dan, da joj je došlo da kaže ovako i onako, ja sam joj rekao da tako nešto ne dolazi u obzir i takve stvari necu više da cujem, jer bih ja trebalo onda svaki dan da plačem nad svojom sudbinom i da kukam… Sedi i radi, i to je to – preneo je Vučić.

On je ocenio i da se ta situacija nema veze sa spornim tvitom.

Na pitanje kakva je njegova poruka, pre svega ministarkama iz SNS Zorani Mihajlović i Jadranki Joksimović, Vučić je istakao: "Moja poruka bice svima nedvosmislena na zasedanju Predsedništva stranke koje ce biti organizovano u narednih desetak dana".

– Biće jasna poruka – Ana Brnabić ima moju podršku i nemam nikakav problem sa tim, ako vam se to ne sviđa. Kome se ne sviđa, u stranci možete da donesete kakvu god hoćete odluku – poručio je Vučić.

Upitan da li će ipak biti rekonstrukcije Vlade, odgovorio je potvrdno.

– Rekonstrukcije će biti svakako, ali tek pošto budemo videli kako se odvijaju stvari oko Kosova – naveo je Vučić.

Kurir/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter