Izvor:
26.07.2017 u 15:28
0

Prof.Miroljub Jevtić upozorava na mogućnost nestanka albanske nacije: ISLAM U NACIJI VIDI SMRTNOG NEPRIJATELJA!

Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu prof. dr Miroljub Jevtić prvi je u nastavu uveo predmet Politikologija religije, nakon čega se ova disciplina s beogradskog FPN proširila svetom, načinivši najveći prodor srpske društvene nauke.

Miroljub je gostovao u Jutarnjem programu kod Milomira Marica na HAPPY TV. Pokušao je da objasni da je religija potrebna narodu i da ne bi trebalo da se uzima u negativnom kontekstu. Politika i religija ne bi trebalo nikad da se odvajaju,tvrdi on.

S obzirom da je sluzio vojsku na Kosovu,pravi jasnu razliku između albanskih žena i muslimanki iz Sarajeva.

-Žene iz Sarajeva dolaze u suknjama a Albanku nikad nećes videti bez dimija-kaže profesor.

Tvrdi da se Amerikanci prilično distanciraju od Albanaca što dalje sledi da albanska nacija nestaje.Kaže da borba SAD protiv Islamske države nikad nije bilo prioritet a nije ni danas. Dotakli su se malo teme mešovitih brakova na šta je Marić imao opasku.

-Albanke se udaju za Srbe za koje se ni Srpkinja ne bi udala- na kraju razgovora Marić se našalio.

izvor/happytv

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter