Izvor: TANJUG
17.12.2022 u 13:38
0

RAČUNAJTE NA NAS! Dačić poslao jaku poruku sa kongresa socijalista: „Mi smo čelični stub državnog i nacionalnog jedinstva u Srbiji!“

Socijalistička partija Srbije je čelični stub jedinstva državnih i nacionalnih interesa, poručio je danas lider socijalista Ivica Dačić koji bi na 11. kongresu, koji se danas održava u Beogradu, trebalo da bude reizabran za predsednika stranke.

DAČIĆ IZJAVIO: Za sada bez odgovora KFOR-a Beogradu

– Imamo dve centralne teme – Srbija na prvom mestu, a druga tačka, i to je naš moto – jedinstvo i politička stabilnost u Srbiji – rekao je Dačić na skupu na Beogradskom sajmu. On je podvukao da je “Srbija jedna jedina” i da svi kažu da je Kosovo slučaj sui generis.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Tačno je, kao šot je Vatiakn sui generis za katoličanstvo, kao sto je meka sui generis za muslimane, Jerusalim za Jevreje, tako je Kosovo sui generis za srpski narod – poručio je Dačić.

Dačić je rekao da socijalisti daju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je danas bio gost na Kongresu SPS-a, koji se, kako je rekao, bori da zaštiti nacionalne i državne interese.

– Niko ne ispunjava međunarodne sporazume koje smo potpisali. Njima se može da imaju dvostruke pristupe, a mi smo uvek govorili da želimo da vodimo balansiranu spoljnu politiku, da probamo da ostvarimo nova prijateljstva, da negujemo stara, naročito sa tradicionalnim prijateljima kao sto su Rusija, Kina i svi drugi, ali da probamo da nađemo zajednički jezik sa svima koji imaju važnu ulogu na međunarodnoj sceni – istakao je Dačić.

On je dodao da se upućuje podrška i Dejtonskom sporazumu i predsedniku RS Miloradu Dodiku na očuvanju državnog i nacionalnog interesa kada je u pitanju srpski narod, a poželeo je da razvijemo i bratske odnose sa Crnom Gorom.

Dačić je rekao da su jedinstvo i politička stabilnost u Srbiji veoma važni i da bez toga “nema ničega”.

– Ponosni smo na sve ono što smo uradili za Srbiju – rekao je Dačić i zahvalio koalicionim partnerima.

– To je poruka i za Vučića, Dodika, celu Srbiju – računajte na nas, mi smo čelični stub državnog i nacionalnog jedinstva u Srbiji. Sve za Srbiju, a Srbiju ni za šta – poručio je Dačić.

Socijalisti danas na stranačkom kongresu biraju predsednika SPS, članove Glavnog odbora i nadzornog odbora, a u narednom periodu biće izabrani i potpredsednici stranke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter