Izvor: Happy BSC
22.07.2021 u 18:48
0

RADE BASTA SE OGLASIO: Neosnovane su optužbe kriminalizacije Srbije!

 

Direktor JKP Beogradskih elektrana Rade Basta oglasio se povodom neosnovanih optužbi kriminalizacije Srbije koje su se pojavile danas u medijima i koje su veoma opasne po državu.

VAŽNO

VUČIĆ danas na sastanku sa Zaevom i Ramom putem video linka (FOTO)

STIŽE TROPSKI TALAS! Temperatura će ići preko 40 stepeni, spremite se za tople dane tokom vikenda!

TUGA U PORODICI PREMINULOG DEČAKA SA KARABURME: Deda očajan zbog smrti unuka ali i zbog odluke suda!

PRVOSTEPENO OSUĐEN M.S za ubistvo Kristine Kaplanović (20)

PREMIJERKA BRNABIĆ OŠTRO OSUDILA! „I koljači su dobri, samo kad su protiv Vučića!“

BEOGRAĐANI, danas i sutra BESPLATNO KUPANJE na BANJIČKIM BAZENIMA!

„Smatram da ne treba dopustiti diskreditaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je javno objavio rat mafiji…Po već uigranom scenariju laži i manipulacija počeli da prave pokretne mete od članova predsednikove porodice, da ih dovode u vezi sa osuđivanim tajkunima i narko-dilerima, iznose razne bljuvotine i laži. Pozivam tužilaštvo da radi svoj posao u skladu sa zakonom, ovde se ne radi samo o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nego o svim građanima Srbije. Ne sme se dozvoliti da se šire paušalno priče rekla kazala. Poručujem još jednom da nadležni organi i tužilaštvo moraju rade svoj posao u skladu sa Zakonom – rekao je Basta. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter