Izvor: HAPPY BSC
08.12.2022 u 23:09
0

RAZMOTRIĆEMO VRAĆANJE BEZBEDONOSNIH SNAGA NA KiM! Petković poručio „mentorima kosovske nezavisnosti“: „Gospodo sa Zapada, nemojte biti iznenađeni odlukama Beograda“

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković održava vanrednu konferenciju za medije u Pres sali Vlade Republike Srbije.

VANREDNO OBRAĆANJE: Petković večeras drži konferenciju za medije zbog Kurtijeve okupacije severa KiM!

Između 200 i 300 Kurtijevih specijalaca do zuba naoružanih peške je, u pratnji brojnih oklopnih vozila, umarširalo večeras iz pravca Južne u Severnu Mitrovicu i uputilo se u pravcu Bošnjačke mahale.

– Kurti je nastavio sa nasilnim akcijama u cilju okupacije severa KiM. Nakon što je danas hapsio vino i rakiju i napadao ljude i porodicu Petrović u Velikoj Hoči i nakon što je maltretirao našu decu u vrtiću u Leposaviću, dok su dečica spavala u vrtiću. Možete da zamislite kako su se osećali roditelji te dece. Pšrema našim saznanjima preko 300 do 350 policajaca što patrolnih što pripadnika ROSU sa dugim cevima su oko 20.30 upali na Sever KiM i rasporedili se i okupirali i blokirali ceo grad da bi se stacionirali u mešovitim naseljima. Razlog za upad albanske policije je navodno što su Albanciz mešovitih sredina uplašeni – kazao je Petković. 

Prema njegovim rečima, stotine njih upalo je na sever iako po briselskom sporazumu nemaju pravo na to. I to svi dobro znaju i svi se prave ludi i dopuštaju Kurtiju da ide u opasnu akciju i ima za cilj sahranjivanje Briselskog sporazuma.

– Predsednik Vučić će imati važne sastanke i kada dođe vreme obavestiće javnost o svemu imajući u vidu da Kurti želi da izazove nasilje i protera Srbe sa Kosova i Metohije. Beograd će razmotriti povratak do 1.000 naših bezbednosnih snaga na KiM po rezoluciji 1244. Nećemo dozvoliti pogrom i novu Oluju i stradanje i proterivanje našeg naroda na KiM. Mi želimo da sačuvamo naš narod i nećemo dozvoliti da ga neko ubija i maltretira. Oni koji treba da kontrolišu Aljbina Kurtija posle ovoga danas su valjda shvatili sa kim imaju posla. Neka dobro vode računa oni na Zapadu posebno mentori kosovske nezavisnosti da ne budu posle iznenađeni odlukama Beograda. Nemojte, gospodo sa zapada da budete iznenađeni odlukama Beograda – poručio je Petković. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter