Izvor: Happy Bsc Portal/24sedam.rs
24.11.2023 u 09:49
0

RIK: Birači sa KiM će glasati u Vranju, Kuršumliji, Raški i Tutinu

Privremene institucije samouprave u Prištini na čelu sa Aljbinom Kurtijem, uslovljavaju održavanje ovih izbora priznanjem nezavisnosti Kosova.

Republička izborna komisija je donela odluku da će birači sa teritorije KiM na predstojećim parlamentarnim izborima 17. decembra glasati u Vranju i opštinama Kuršumlija, Raška i Tutin.

Birači sa teritorije Kosovsko-pomoravskog upravnog okruga svoje biračko pravo moći će da ostvare u Vranju, a birači sa teritorije Kosovskog upravnog okruga u opštini Kuršumlija, saopšteno je na sinoćnoj sednici RIK-a.

VESIĆ NA GOLIJI: Obišao radnike preduzeća „Putevi Ivanjica“ koji čiste sneg (FOTO)

Birači sa teritorije Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga, osim birača sa teritorije opštine Zubin Potok, glasaće u opštini Raška, a birači sa teritorije Pećkog i Prizrenskog upravnog okruga i birači sa teritorije opštine Zubin Potok u Kosovsko-mitrovačkom upravnom okrugu, u opštini Tutin. Biračka mesta za glasanje birača na teritoriji Vranja, Kuršumlije, Raške i Tutina odrediće lokalne izborne komisije obrazovane za Prištinu, Gnjilane, Goru, Kosovsku Mitrovicu i Peć, a rok za to je 25. novembar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter