Izvor: BSC Happy
29.08.2023 u 18:52
0

„SA FRUŠKE GORE VILA KLIČE ŽIV NAM BIO PREDSEDNIČE“ – VUČIĆ U VELIKIM RADINCIMA: REKONSTRUKCIJA PUTA nakon PET DECENIJA! (FOTO)

Veliki broj građana Velikog Radinca okupio se u tom mestu kako bi dočekao predsednika Aleksandra Vučića, koji će obići put od Velikog Radinca do Sremske Mitrovice.

Reč je o putu koji je rekonstruisan posle pet decenija i od velikog značaja za ovo mesto. Meštani su okačili iznad puta veliki transparent „Sa Fruške gore vila kliče, živ nam bio predsedniče“. Kako su istakli zveoma im znači što posle decenija dobijaju put.

Mile Nenadović iz Šida, ali njegova supruga je iz ovog sela. On je rekao da mu veoma znači što će kad dolazi u posetu rodbini imati bolji put.

– Put je kao avionska pista. Voleo bih da je tako i u Šidu – rekao je on. Momčilo Pavlović je iz ovog mesta, ali već godinama živi u Nemačkoj i kako je rekao nasi putevi su sada kao na Zapadu. Jedan stariji gospodin dodao je da je potrebno još sadržaja za mlade kako bi ostali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter