Izvor: tanjug
11.01.2024 u 00:00
1

SAMO SVOJE INTERESE GLEDAMO: Predsednik Vučić razočaran Kameronovom izjavom,“Srbija nije ničiji protektorat“

Razočaran sam izjavom Kamerona, nismo „proksi“ Rusije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razočaran izjavom britanskog ministra spoljnih poslova Dejvida Kamerona koji je nazvao Srbiju "proksijem Rusije".

„Tu je priča da ćemo mi da sprovodimo destabilizaciju regiona. Meni se čini da mnogi drugi na tome rade uz svesrdnu pomoć onih faktora koji nam dele lekcije. Mnogima smetate kad želite da imate svoju politiku, ona nije poslušnička i nastavićemo da vodimo samostalnu politiku i po pitanju Ruske federacije, i po pitanju drugih“, rekao je Vučić, prilikom posete Ruskom domu u Beogradu.

Dejvid Kameron je to izvjavio prilikom svedočenja u Odboru za spoljne poslove britanskog parlamenta u svojoj novoj ulozi ministra spoljin poslova.

Tanjug/ Vladimir Šporčić

„Svi se naoružavaju, ne smemo da zaostajemo“

On je ukazao da se svi u svetu i u regionu „naoružavaju do zuba“ i da Srbija ne sme da zaostaje u tom pogledu.

„Svi se naoružavaju do zuba. Naoružavaju se i u regionu i naše je da ne zaostajemo. Sve što mogu da vam kažem je da mi ne zaostajemo“, rekao je Vučić prilikom posete Ruskom domu u Beogradu.

On je dodao da će uskoro i javnost moći da se uveri u to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SAMO SVOJE INTERESE GLEDAMO: Predsednik Vučić razočaran Kameronovom izjavom,“Srbija nije ničiji protektorat“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter