Izvor: Happy BSC
31.07.2021 u 08:35
0

Samo u „Vikend jutru“: „Cilj je gašenje Republike Srpske i bilo koje srpske zemlje!“

Gosti jutranjeg programa na Happy TV bili su Dragoslav Bokan, reditelj i Miša Vacić iz „Srpske desnice“. 

Oni su izneli svoje mišljenje o tome ko ruši Dejtonski sporazum u regionu. 

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Glavna tema situacija u regionu!

UKINUT PRITVOR ALEKSANDRU JOVIČIĆU! Bivši predsednik opštine Palilula dobio nanogucu!

TRAGEDIJA U UŽICU: Tinejdžer izbo komšiju nožem!

ODLUKA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE! Incku ovo nije prošlo!

-Cilj naših neprijatelja je da nestane Republika Srpska još od trenutka kada su je oni bombardovali i to je jasno svima. Prošli smo kroz to da se govori jedno, a misli se i radi nešto treće, a sve sa ciljem da se ponište Srbi. To se radi tako što se uzimaju srpske teritorije, a Srbe stavljaju u položaj zločinaca čak i kad smo žrtve. Oni nas postavljaju za univerzalne zločince.  Po njihovom mišljenju mi bismo trebali da ponesemo greh celog čovečanstva. Da ponesemo greh Nemaca nad Jevrejima, Amerikanaca nad Indijancima… Mi smo za njih i drakule i zombiji. Sve to treba da bude zamenjeno jednom rečju, a to su Srbi – zlo koje mora da se uništi. Oni su nas postavili u poziciju jezivih štakora, a ne ljudi. Kako su mogli da zaborave stotine hiljada mrtvih ljudi i žena, dece, civila, da zaborave koliko smo puta pokušali da pružimo ruku našem neprijatelju?! Naša država mora da vodi igru  „čoveče ne ljuti se“, a vlast mora da glumi da je sve ok.Kako da im se suprotstavimo? Moramo da se ujedinimo pod jednu zastavu. Po mišljenju neprijatelja Srbi su krivi za sve, a mi moramo da očuvamo našu zemlju i naše svetinje. Mi ćemo samo jedinstvom pokazati samu suštinu naše borbe-rekao je Bokan. 

-Anatemisanje  Srba potiče iz jednog centra, od zapadnih sila.  Ne znam šta se nama Srbima događa da obnevidimo. Nije cilj samo gašenje Republike Srpske već bilo koje srpske države, pa i Srbije. Srbi po njima ne treba da imaju svoju državu. Srbi su oduvek njima jedan remetilački faktor-rekao je Vacić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter