Izvor: BSC HAPPY
01.11.2023 u 08:29
1

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: SRS zajedno sa SNS na beogradskim, opštinskim i gradskim izborima

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas za Happy TV da će SRS nastupiti sa SNS na beogradskim, opštinskim i gradskim izborima u unutrašnjosti Srbije.

Imao sam razgovore sa Aleksandrom Vučićem, Anom Brnabić i Darkom Glišićem i dogovorili smo se da SRS ide u koaliciju sa SNS na beogradskim izborima i na opštinskim i gradskim izborima u unutrašnjosti Srbije. Naši predstavnici će biti zastupljeni na kandidatskim listama i učestvovaćemo posle izbora u izvršnoj vlasti – rekao je Šešelj.

BEOGRADSKI MEDIJI PIŠU: Lista SPS-a i Jedinstvene Srbije zvaće se „Ivica Dačić, premijer“

On je objasnio da će Srpska radikalana stranka na republičkim i pokrajinskim izborima nastupiti samostalno, a na lokalnim sa naprednjacima, jer su im na tom nivou, kako je rekao, programi podudarni.

Naše razlike postoje na republičkom nivou i tamo ćemo imati odvojene liste i posebno idemo na izbore. Ali ako bude nephodna šira koalicija na republičkom nivou, ako naprednjaci sami ne budu mogli da formiraju vladu ili ne mogu zajedno sa socijalistima, mi smo onda jedino spremni sa njima da uđemo u vladu. Svakako nikada nećemo sa prozapadnom opozicijom – rekao je Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: SRS zajedno sa SNS na beogradskim, opštinskim i gradskim izborima”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter