Izvor:
29.08.2016 u 16:54
0

ŠOKANTNE TVRDNJE OBAVEŠTAJCA: Ima dokaze da su događaji u Srebrenici velika prevara, tvrdi da je u tu priču uloženo 25 MILIJARDI EVRA! (VIDEO)

Jugoslav Petrušić Dominik, srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac, bivši pripadnik Legije stranaca i Francuske vojno-obaveštajne službe, nedavno je bio gost na jednoj televiziji kada je izneo neke šokantne detalje vezane za zločin u Srebrenici. On je tada potvrdio da ima dokaze da je Srebrenica velika prevara.

Ovo su neki od njegovih navoda:

Srebrenica je fizička veza sa Ovčarom i Račkom. Fenomen Srebrenice je jedna velika prevara koju su kreirale strane agenture. Na spisak poginulih u Srebrenici su uvršteni svi preminuli širom Bosne pa čak i nestali u Srbiji.

Ova istraživanja nisu rađena sa srpskim stručnjacima i forenzičarima kako pravila nalažu već su to činile strane agencije i nevladine organizacije.

Sve ovo je velika prevara koja sa dokumentima može da se raskrinka.

Stradala su 484 ratna zarobljenika, i to nije sporno a sve ostale žrtve su dodate na spisak iz ovih 10 opština koje sam naveo i to u različitim godinama i različitim povodom.

Žarko Korać, Nenad Čanak i Čeda Jovanović isistiraju na genocidu iz ličnog koristoljublja, a Korać je naprimer javno podržao teroristički akt na tuzlanskoj kapiji i Jasmina Imamovića. Korać je sa Čankom bio te 2005. godine u Tuzli a to kriju.

Svuda postoje dokumenti koji jasno govore iz kojih su sve opština doneti mrtvi i sahranjeni u Srebrenicu, ali to svi kriju.

Ta prevara je počela sa Ovčarom, pa preko Srebrenice se završila sa Račkom. To je međunarodna zavera i prevara sa ciljem da uništi Srbiju.

Sva dokumenta koja posedujem nikada nisu uzeta u obzir ni u haškom sudu ni u Sarajevu jer nepobitno dokazuju da je mit o Srebrenici obična laž.

Ali zašto je potreban taj mit, bolesnicima koji ga promovišu. Petrušić tvrdi da je do sada na tu zaveru i mit potrošeno 25 milijardi evra od čega žive lopovi i bolesnici koji taj mit održavaju. To je jedna velika prevara i pljačka.

Ko je sve u ovoj prevari veka učestvovao iz Srbije i sveta pogledajte u videu:

Webtribune
Foto: Youtoube Printscreen/BALKAN INFO – Zvanični kanal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter