Izvor:
09.12.2017 u 02:09
0

SRBIJA ŠALJE HUMANITARNU POMOĆ ALBANIJI I KUBI: Albancima 100.000 a Kubancima 50.000 evra!

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici odluku da se Albaniji uputi pomoć od 100.000 evra za saniranje posledica poplava i jednokratnu pomoć Kubi u iznosu od 50.000 evra za otklanjanje posledica katastrofalnog uragana „Irma“ koji je izazvao veliku materijalnu štetu i odneo brojne ljudske živote.

Zbog teške humanitarne situacije, Vlada Srbije će, u skladu sa svojim mogućnostima uputiti Albaniji i pomoć u robi.

Vlada je donela odluku o ukidanju viza za državljane Republike Gvineje Bisao kako bi se turistima iz te države omogućio lakši ulazak u zemlju i stvorio povoljniji poslovni ambijent za potencijalne investitore. Ovom odlukom stvoren je još jedan preduslov za unapređenje bilateralnih odnosa sa ovom zemljom, ističe se u saopštenju.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter