Izvor: Happy BSC
28.04.2022 u 09:19
0

SRBIJA TREBA DA SE PRAVI MRTVA! UVOĐENJEM SANKCIJA RUSIJI, UVODIMO SANKCIJE SEBI! Đukanović je sve OTVORENO rekao Mariću u programu UŽIVO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ kod Milomira Marića govorio je o pritiscima na Srbiju, situaciji u Ukrajini, ali i o slučaju Dijane Hrkalović čiji je advokat.

Đukanović kaže da ima nekoliko važnih stvari u razgovoru Gutereša i Putina, gde sekretar UN kaže da „Kosovo nije član Ujedinjenih nacija„, što je veoma važna stvar za nas.

NIsam siguran da će bilo kojoj državi na svetu ubuduće pati da prizna nezavisnost Kosova, kada vide šta radi Putin. On koristi isti narativ kao što je Zapad koristio 1999. godine i smeje im se u lice. On je u ciničnom tonu sve to izgovorio i ukazao im na sve dvostruke standarde. Naravno da to ne valja – rekao je Đukanović.

– Gledajmo bre naše interese, šta me briga za NATO pakt i njihove interese. Kažu da uvedemo sankcije Rusiji. Ljudi mi to ne možemo da uradimo. Da li ste vi bre normalni? Mi ako to uvedemo, mi uvodimo sankcije sebi, jer nećemo dobiti gas i time nema fabrika, nema posla – dodao je Đukanović i rekao da Putin mora ozbiljno da se shvati jer je sve svoje pretnje obistinio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima Bugarska se malo preračunala kada je u pitanju gas iz Rusije. 

– Bugarska bez ruskog gasa ne može da funkcioniše. Da li se to meni dopada to što neko ima taj ucenjivački kapacitet, ne meni se ne dopada, ali šta da radimo – kaže on.

ĐUKANOVIĆ PROZVAO STEFANOVIĆA: Neka dođe u sud, ima mnogo toga da objasni! (VIDEO)

Đukanović je rekao da je presedan napravljen NATO agresijom, a Putin je rekao Zapadu samo: „Je l ste to hteli? E sad ćemo tako“.

– Zapad je napravio haos i kreator je tog haosa. Sada su doveli svet do katastrofe. Više pravila ne postoje, već samo postoji ono ko je jači. Otima onaj ko je jači. Zato moramo da snažimo našu vojsku i da se čuvamo i branimo – rekao je on i dodao da u Srbiji postoje dva pola i ako nisi na jednoj onda si automatski na drugoj, što je jako opasno.

– Ovde imate ljude koji bi sutra ratovali za interese Rusije. Čekajte ljudi, šta radite? Mi moramo da gledamo sebe. Treba da se pravimo mrtvi. Šta hoćete da ginemo za nekoga drugog? Najveći stradalnici posle Drugog svetskog rata su Srbi, posle Rusa – kaže Đukanović i dodao da tek kada Brisel uvede sankcije za gas, a neće to nikada da uradi onda neka dođemo i mi na red.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter