Izvor:
17.02.2017 u 00:32
0

Stefanović posle razgovara sa liderom SNS: VUČIĆ HOĆE DA RAZGOVARA SA NIKOLIĆEM, NEĆE DA TRGUJE

Minsitar policije Nebojša Stefanović rekao je da je razgovarao sa Aleksandrom Vučićem nakon najave Tomislava Nikolića da će se kandidovati za predsednika i da mu je lider SNS delovao iznenađeno. Vučić, kaže Stefanović, želi da razgovara sa Nikolićem ali ne da trguje.

Nikoliću je dao korektnu ponudu i preko toga neće ići. Vučić nije trgovac, on neće da trguje, hoće da razgovara. Nikakve trgovine mu ne padaju na pamet. Ponudio je nešto što je veoma korektno, preko toga ništa – kaže Stefanović.

Ministar inostranih poslova je takođe naveo da su "građani Srbije apsolutno uz Vučića".

Kako kaže, Vučić će sa Kernom nastaviti aktivnosti kao premijer i neće se oglašavati kao predsednik SNS ovih dana.

Ne pada mu sve ovo lako, naravno, ali nastaviće da radi u interesu Srbije – rekao Stefanović navodeći da u Nikolićeva kandidatura nije nešto uobičajno i nešto je što Vučiću nije došlo sa radošću "nego sa mukom".

On navodi da je za sutra u 17.30 časova zakazana sednica Glavnog odbora stranke na kojoj će biti izabran kandidat SNS za predsednika.

Iz raspoloženja ljudi – to će biti Vučić. Iako znam da mu nije do sednica i stranačke politike, zamolio sam ga da dođe. Verujem da on mora da čuje ono što hoće da mu kažu, a i očekujemo da nam se obrati kandidat kojeg ćemo izabrati. Neka se pojavi kad god želi, mi ćemo ga čekati – zaključio je Stefanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter