Izvor:
16.02.2017 u 23:41
0

Evropski parlament usvoio novu rezoluciju: OD SADA ĆE SE TEŽE ULAZITI U EU!

Članovi Evropskog parlamenta (EP) usvojili su nove propise o pooštravanju kontrole na spoljnim granicama EU i sprečavanju terorističkih napada

Predlog novih mera podnela je nemačka članica EP Monika Holmajer, a tokom rasprave koja je juče održana uoči glasanja o tom predlogu, ona je rekla da je postignuta dobra ravnoteža između bezbednosti i podržavanja osnovnih prava.

Evropski poslanici se nadaju da će nova direktiva o suzbijanju terorizma biti vredno sredstvo u borbi protiv stranih boraca koji nameravaju da izvrše teroristička dela i radikalizovanih Evropljana koji se vraćaju sa stranih ratišta, ali i takozvanih "vukova samotnjaka", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu EP.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/burka-isis-01.jpg?m=1473157667

Oko 5.000 Evropljana pridružilo se sukobima u Iraku i Siriji, pri čemu većina potiče iz četiri države članice EU – Francuske, Britanije, Nemačke i Belgije, podseća se u saopštenju.

Takođe se navodi da Evropljani koji se radikalizuju i odlaze da se bore u Iraku i Siriji predstavljaju rastuću pretnju po EU i da su većinu nedavnih terorističkih napada u Evropi izveli teroristi koji potiču sa evropskog tla.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/izbeglice-01.jpg?m=1464398820
Evropski parlament je usvojio i propise o pooštravanju skrininga Evropljana i ljudi iz drugih delova sveta kada uđu u EU, a biće proveravani na osnovu baza podataka, na primer o izgubljenim i ukradenim dokumentima, navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter