Izvor:
10.01.2019 u 18:25
0

STEFANOVIĆ: Potpuno smo spremni da bezbednosno zaštitimo građane Srbije i naše goste!

Svakako je Putinova poseta važna tema za nas zato što čekujemo dolazak većeg broja ljudi i naravno da smo svesni bezbednosnih implikacija koje to nosi, rekao je večeras potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović, te poručio:

– Potpuno smo spremni da bezbednosno zaštitimo svakoga i pružimo sigurnost svima građanima Srbije i našim gostima –

On je nakon proširenog sastanka GO stranke preneo da je policija spremna da ispuni svaki zadatak i da visoke državne zvaničnike kakav je predsednik Putin dočeka na najbolji mogući način, da pruži punu sigurnost i bezbednost kao i svim građanima koji budu došli tog 17. januara i "kolonama koje budu išle ka Hramu svetog Save gde će u 19:00 sati biti skup".

– Potpuno smo spremni da bezbednosno zaštitimo svakog i pružimo potrebnu sigurnost svim građanima Srbije i našim gostima – poručio je Stefanović.

Kako je naveo, uvek je važno kada nas posećuje predsednik jedne od najvažnijih država sveta, koja je prijateljska i dodaje da će razgovori koji će se voditi imati uticaja na našu ekonomsku i političku budućnost.

– Imali smo već prilike da obezbeđujemo velike posete predsednika različitih država sveta, premijere koji su dolazili iz Evrope, Kine, sve koji su bili naši najznačajniji gosti 2017. i 2018. godine – pomenuo je Stefanović dodajući da će poseta Putina imati za posledicu dalje unapređenje odnosa dve zemlje.

Dodao je i da će se razgovarati i o tome šta još možemo da unapredimo u ekonomiji, rastu investicija, jer, kako je primetio, kvalitetniji život je ono što motiviše ljude i u Srbiji i u Rusiji i u svakom drugom delu sveta.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter