Izvor: tanjug
03.11.2021 u 16:39
0

Susret Dačića sa potpredsednicom Poljskog Sejma Malgožatom Gosjevskom

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić sastao se danas sa potpredsednicom Poljskog Sejma Malgožatom Gosjevskom.

Dačić je prilikom susreta rekao da su Srbija i Poljska prijateljske zemlje i da bi na isti nivo trebalo dovesti i političke i ekonomske odnose, navodi se u saopštenju Kabineta predsednika Skupštine.

PROČITAJTE JOŠ:BRNABIĆ I KRIVOKAPIĆ POSTIGLI DOGOVOR Srbija i Crna Gora će zajedno raditi na jačanju ekonomskih odnosa između ove dve zemlje!

Istakao je da je na prethodnim funkcijama koje je obavljao imao dobru saradnju sa svojim poljskim kolegama i izrazio spremnost da kao predsednik Narodne skupštine doprinese jačanju saradnje između parlamenata dve zemlje.

Dačić je zahvalio Poljskoj na podršci koju pruža Srbiji u procesu evropskih integracija Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: ALJBIN KURTI NE POŠTUJE DOGOVOR IZMEĐU BEOGRADA I PRIŠTINE: Poslao jasnu poruku za formiranje Zajednice srpskih opština na Kosovu!

Potpredsednica Gosjevska je izrazila zadovoljstvo jer je drugi put u Srbiji u kratkom periodu i složila se da treba raditi na jačanju odnosa na svim poljima.

Ona je uputila poziv srpskim poslanicima da uskoro posete poljski parlament, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter