Izvor: agencije
25.09.2023 u 08:52
1

SVEČLIJA I KURTI NAJVLJUJU NOVE AKCIJE I UBISTVA: Postoje indicije da ima još ubijenih napadača

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je da postoje indicije da je broj ubijenih napadača u današnjoj akciji na Kosovu još veći. I Premijer Kosova Aljbin Kurti naveo je SINOĆ da se nastavlja akcija Policije Kosova.

Kosovska policija je do sada potvrdila da su tri napadača ubijena u Banjskoj i Zvečanu.„Postoje indicije da bi broj ubijenih na njihovoj strani mogao biti i veći, to ćemo saznati i proveriti blagovremeno“, rekao je Svečlja.

I DALJE ZABRANJEN ULAZ U BANJSKU: Selo na Kosovu u kojem je došlo do sukoba još uvek „zatvoreno“

„U današnjoj operaciji protiv naoružanih terorista, Policija Kosova zaplenila je stotine oružja i municije, uključujući tešku vojnu opremu kao što su mitraljezi, granate i drugo“, naveo je kosovski premijer na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru.

„Naša policija ostaje u bliskoj saradnji sa KFOR-om i EULEKS-om. Operacija je u toku“, dodao je Kurti.

Svečlja je dodao da se nastavlja akcija policije u potrazi za napadačima.

„Akcija će trajati koliko god bude potrebno, svaki pojedinac koji je učestvovao u napadu, svaki pojedinac koji je ozbiljno delovao protiv integriteta i suvereniteta Kosova biće gonjen do kraja. Nećemo stati“, dodao je on za RTK.

Svečlja tvrdi da je reč o terorističkoj grupi sačinjenoj iz više kriminalnih grupa, ali je dodao i da su neki identifikovani kao pripadnici civilne odbrane, prenosi Koha.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVEČLIJA I KURTI NAJVLJUJU NOVE AKCIJE I UBISTVA: Postoje indicije da ima još ubijenih napadača”

  1. Uskoro epilog loše režiranog uvoda u rat.Batina ima dva kraja.Zapalili sveću pa čekaju pokojnike. Šiptarske lindre ,Niš,Mitrovica Zabela ,dobro nam došli i nikad ne izašli, ako vas pre toga vaši zemljaci ne pošalju tamo gde je trebalo odavno da budete. Spasli bi mnogo ljudi od ovih gremlina, željnih rata.Gde su njihovi sinovi?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter