Izvor: beta
25.09.2023 u 09:30
0

SITUACIJA NA KOSOVU: Povređeni kod Banjske prebačeni u bolnicu u Novom Pazaru

Najmanje dvojica nepoznatih muškarca zbrinuta su tokom popodneva u novopazarskoj Opštoj bolnici zbog prostrelnih rana,

Izvor Bete je rekao da su oni smešteni u šok sobi, da je njihovo stanje, posle ukazane pomoći, stabilno i da su van životne opasnosti. Oni su u tu zdravstvenu ustanovu transportovani oko 15 časova.

I DALJE ZABRANJEN ULAZ U BANJSKU: Selo na Kosovu u kojem je došlo do sukoba još uvek „zatvoreno

„Govore srpski, ali nisu želeli da otkriju svoj identitet, kao ni kako i gde su povređeni“, rekao je izvor. U Opštoj bolnici nisu želeli da govore za medije. Jedan portal objavio je da su u nedelju uveče pripadnici MUP-a obezbeđivali ulaz na hirurško odeljenje novopazarske bolnice, a kako je javila reporterka Nove policije od jutros više nema.

U nedelju rano ujuro došlo je do oružanog sukoba u blizini manastira Banjska, u kojem je jedan pripadnik kosovske policije poginuo, a jedan ranjen.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su naoružani ljudi Srbi sa Kosova i da su trojica poginula u razmeni vatre s kosovskim snagama. Iz Prištine navode da su ubijena četvorica napadača, a petorica uhapšena.

Banjska i Novi Pazar povezani su putem preko Rogozne, a na tom putnom pravcu nema administrativnog prelaza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter