Izvor: Kurir/BSC Happy
05.09.2023 u 12:00
1

EKIPA HAPPY TV NA LICU MESTA: TOTALNA DESTRUKCIJA I BEZUMLJE, POSLANICI ZVIŽDE I PRAVE HAOS! DEO OPOZICIJE hoće BLOKADU PARLAMENTA (FOTO/VIDEO)

BEOGRAD - U Skupštini Srbije danas se održava peto vanredno zasedanje, na kojem se razmatra 25 tačaka dnevnog reda, među kojima su rebalans budžeta, izbor ministra privrede, akcize, penzijsko i invalidsko osiguranje, upravljanje privrednim društvima u vlasništvu Republike.

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić je, na zahtev 104 poslanika, sazvao peto vanredno zasedanje za danas, sa početkom u 10 časova.

Orlić: Prihvatamo inicijativu dela opozicije, postaraćemo se da dobiju odgovor u najkraćem mogućem roku, ali to nije opravdanje za cirkus

FOTO/HAPPY TV

„Prihvatamo inicijativu dela opozicije, postaraćemo se da dobiju odgovor u najkraćem mogućem roku. Ali to nije opravdanje za ono čime su danas pretili da ne dozvole penzionerima da dobiju povećanje, da majke dobiju novac za svoju decu. Služe se nasiljem da spreče ono što je za narod važno. Oni bi Narodnu skupštinu da pretvore u buvlju pijacu ili cirkusku šatru“, rekao je predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić uoči početka današnje sednice parlamenta o rebalansu budžeta.

RUSKI HAKERI DOŠLI DO ŠOKANTNOG OTKRIĆA: RAZBILI BRITANSKE SAJTOVE pa PRONAŠLI TAJNE NUKLEARNE PODMORNICE i HEMIJSKO ORUŽJE

Poslanici dela opozicije održali konferenciju, evo šta traže

Poslanici dela opozicije održali su, pola sata pred početak sednice, konferenciju za medije u holu parlamenta na kojoj su rekli da će blokirati rad današnje sednice Skupštine dok im se ne ispune zahtevi – održavanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora.

Na koji način će blokirati rad Skupštine, nisu precizirali. Konferenciju su držali Miroslav Aleksić, Radomir Lazović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Marinika Tepić, Zoran Lutovac…


Deo poslanika opozicije koji je zapretio neodgovornim ponašanjem na sednici Skupštine, a da ona još nije ni počela, čini tek osminu saziva parlamenta, odnosno u klupama ih ima ukupno 38.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EKIPA HAPPY TV NA LICU MESTA: TOTALNA DESTRUKCIJA I BEZUMLJE, POSLANICI ZVIŽDE I PRAVE HAOS! DEO OPOZICIJE hoće BLOKADU PARLAMENTA (FOTO/VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter