Izvor: Tanjug
07.12.2022 u 13:57
0

U Skupštini Srbije posle opomene u toku i vanredna pauza, evo šta je glavni razlog!

U Skupštini Srbije u toku je vanredna pauza koja je usledila posle izricanja opomene šefu poslaničke grupe Zeleno-levi blok –  Radomiru Lazoviću.

(UŽIVO) MALI U SKUPŠTINI: Ministar odgovorio poslaniku: „Vi ste licemeri, a mi ćemo da se borimo za interese građana!“

U parlamentu su prethodno polemisali ministar odbrane Miloš Vučević i poslanik Narodne stranke Borislav Novaković, kome kako tvrdi opozicija, nije omogućeno da replicira Vučeviću.

Potom se javio Lazović koji je reklamirao povredu Poslovnika negodujući zbog, kako je rekao, ponašanja predsednika Skupštine Srbije Vladimira Orlića. Posle te opomene poslanici opozicije su ustali sa svojih mesta, a Orlić ih je upitao da li žele da rade ili da idu na ručak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pošto se poslanici nisu vratili na mesta, usledila je vanredna pauza. Ne zna se koliko će ta pauza trajati, ali opozicija traži da se održi sednica Kolegijuma skupštine na kojoj bi se odlučilo kako će se dalje raditi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter