Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 13:43
0

VREME JE DA SE OKONČA DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE! Zastrašujuće reči iz EU upravo su izgovorene, ovo je ŠAMAR Srbiji

Portparol Evropske unije Peter Stano poručio je danas, na 9. godišnjicu potpisivanja Briselskog sporazuma da je sada je vreme da se krene napred i da se proces dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine „uspešno okonča“.

Stano je u izjavi za Tanjug istakao da su potpisivanjem Sporazuma Beograd i Priština preuzeli važne međunarodne obaveze i istakao da obe strane moraju da u potpunosti primene sve što je dogovoreno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

EU i države članice očekuju od obe strane brz napredak, kao i da se i Beograd i Priština u njega ozbiljno uključe. Evropska unija i zemlje članice takođe očekuju da obe strane u potpunosti primene sve sporazume koji su već postignuti“, rekao je Stano.

PRTITISCI NA VUČIĆA I SRBIJU! JEZIVIM UCENAMA HOĆE DA NAM OTMU PŠENICU I KUKURUZ: Planeti preti glad, steže se obruč oko Beograda

Dodao je da EU nastavlja da radi sa stranama u dijalogu kako bi bio postignut , kako je rekao, „sveobuhvatni sporazum o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije“, pri čemu će se baviti svim preostalim ključnim pitanjima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter