Izvor: Alo.rs
29.07.2023 u 16:04
1

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: „Ako zatreba da otadžbinu branim, naravno, uvek ću se odazvati“ (VIDEO)

Predsednik Srbije ALeksandar Vučić oglasio se u vezi sa stanjem Vojske Srbije u poređenju sa pre 10 godina.

– Svi imaju razloga da poštuju srpsku vojsku, razloga da se plaši nema niko. Ne zato što oni ne znaju kolika je snaga srpske vojske, ona je negde 12 puta objektivno, po svojoj vatrenoj moći, po svojim ljudskim kapacitetima, i po svemu drugom, dakle, iznad onoga što smo imali pre svega 10 godina – istakao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ PONOSNO PORUČIO: „EXPO 2027 kruna mog mandata“

Predsednik Srbije kaže da to nisu uporedive kategorije.

– Sve što danas leti je u srpskom vazduhoplovstvu „do zuba“ naoružano. Ja nisam od onih koji oblači uniformu i koji voli da šalje ne znam kakve poruke, suviše sam mator da bih bio rezervista, ali ako zatreba da otadžbinu branim, naravno, uvek ću se odazvati – kazao je Vučić.

On je dodao da je naše da radimo i pokušamo da sačuvamo mir, ali da istovremeno uvek budemo spremni da odbranomo svoju zemlju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: „Ako zatreba da otadžbinu branim, naravno, uvek ću se odazvati“ (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter