Izvor: Happy BSC
05.05.2022 u 07:11
0

VUČIĆ BRUTALNO SPUSTIO KURTIJA! Predsednik Srbije pred Olafom Šolcom odgovorio na provokacije Prištine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zajedničkoj konferenciji sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom prokomentarisao je najavu premijera privremenih institucija u Prištini Aljbina Kurtija da će lažna država Kosovo aplicirati za članstvo u Savetu Evrope.

– Danas smo čuli te tvrdnje. Meni je bilo važno ono što je rekao kancelar Šolc, da sve ono što je potpisano i prihvaćeno mora da bude sprovedeno u delo. Nadam se i uveren sam da se to odnosi i na Briselski sporazum – rekao je Vučić i dodao:

– Ali ako neko ne želi da poštuje Vašingtonski sporazum i ne želi da ide tim putem i naše će ruke biti odrešene i postupaćemo u skladu sa Ustavom Srbije i našim nacionalnim i državnim interesima. Ne mislim da treba da sebi pucamo u nogu, ali treba na svaki način da gledamo kako da dolazimo do kompriomisnog rešenja.

„TO SU BESTIDNE NEISTINE“ Predsednik Vučić oštro je prokomentarisao navode da Srbija ugrožava druge!

Takođe, nemački kancelar rekao je da Nemačka želi da Srbija ostane u Savetu Evrope, jer se tamo daje važan doprinos, kao i da se dalje razvijaju odnosi koji će dovesti do toga da se svi zajedno okupljaju u Evropskoj uniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter