Izvor: Happy BSC
05.05.2022 u 07:45
0

ALJBIN KURTI RADI ZA SRBIJU! Žestoka RASPRAVA u studiju kod Milomira Marića, posle TEŠKIH REČI usledile su REKLAME

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ na televiziji Happy povela se velika rasprava između Milomira Marića i Slobodana Jankovića iz centra za konzervativne studije oko toga da li Aljbin Kurti radi za Srbiju.

– Samo da završim, znamo šta bi smo dobili, ali pre toga bi morali da izdamo sami sebe, da izdamo Kosovo i Metohiju – rekao je Janković, kada ga je Milomir Marić prekinuo:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Od nas traže pravno obavezujući sporazum, šta je to?

Kod Milomira Marića na TV HAPPY objavljen VAŽAN datum! ONA JE DALA TAČNU PROGNOZU KADA SE RAT U UKRAJINI ZAVRŠAVA!

– Briselski sporazum je upravo to o čemu pričamo – rekao je Janković.

– Da je to dobro Albanci bi to odavno primenili – dodao je Marić i postavio retoričko pitanje: Da ne radi Kurti za nas možda?

– Radi za nas, ne za vlast. On radi za Srbiju – kao iz topa odgovorio je Janković.

– Čekaj, Kurti radi za Srbiju? začuđeno je pitao Marić.

– Kurti radi za Srbiju. Svojim delovanjem rade za Srbiju, jer su tvrdoglavi. Samo nam takvi trebaju i neka ih bude više. Dok je tako sve više će se prazniti Kosovo i biće sve manje Albanaca na Kosovu – rekao je Janković, posle čega su usledile reklame.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter