Izvor:
30.05.2017 u 03:33
0

Vučić: KANDIDOVAO SAM SE DA SE NE VRATIMO U PROŠLOST, MLADI ĆE OSTATI AKO IM DAMO 1.000 EVRA!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji na jednoj televiziji i govorio o projektima koje su do sada završili. koji su u toku i šta ga očekuje na novoj funkciji. Odlazeći premijer i izabrani predsednik rekao je da iako nema prava na velike emocije, ali da mu nije svejedno da napusti Vladu Srbije.

On je rekao da se kandidovao za predsednika "da se ne bismo vratili u prošlost, da se ne bi na vlast vratili ljudi koji su uništavali i urušavali zemlju". Dodao je da se tokom mandata susretao sa ogromnim pritiscima i da će o tome govoriti kada za to bude vreme.

Svi koji umeju da kažu vazduhoplov, nisu uradili ni jedan put i mnogo su pametni. Mi ti glupi smo u stanju da završimo sve to što oni nisu 50, 60 godina. Marić ga je pitao kako je reagovao na izjave da svi koji us za vučića nisu elita i da je ološ na vlati.

Vućić kaže da ne mogu da ga pobede i da Čestitao je građanima Vršca na na ubeljivoj podršci koju su im pružili na izborima.

Ja razumem njih. To je baš kao da me ti iz nina napadaju… Gledam tv i napada me neka, preziru Tomu Nikolića i našli su drugi objekat mržnje a ot sam ja. Onaj Vučić svaka dva dana drži konferencije i odgovara nam, rekao je vučić i podsetio voditeljku u emisiji kako su napadali nekadašnje predsednike Srbije.

"Ne odgovara im kada im vratiš, dolazim prvi na posao, odlazim poslednji. Nije mi važno da li sam napravio lapsus, već da li sam napravio tunel",

On je priznao da imaju loše i nameštene projekte, a za Klinički centar u Nišu izgleda kao "spejsšatl". On je pokazivao slike kako su zdravstvene ustanove izgledale pre, a kako posle sanacije.

"Mladi odlaze, jer mi ne možemo da im obezbedimo pet hiljada evra, ali ako im obebedimo hiljadu, ostaće", uveren je Vučić.

Na pitanje novinara i urednika HappyTv, Milomira Marića, po čemu će se razlikovati kao predsednik od funkcije premijera koju je obavljao, Vučić je odgovorio: "Neću moći da rešavam sve probleme svakoga dana ali ću više moći da rešavam strateška pitanja, kao što je litanje Kosova itd".

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter