Izvor:
29.08.2019 u 12:26
0

VUČIĆ: Ne mešamo se u unutrašnje stvari drugih zemalja!

Predsednik Aleksandar Vučić nije danas komentarisao to što je britanski premijer Boris Džonson pokrenuo suspenziju parlamenta, ističući da se ne meša u untrašnje stvari drugih zemalja.

– Poštujemo i Borisa Džonsona i Veliku Britaniju, to je demokratska zemlja – rekao je Vučić novinarima.

On je tim povodom primetio da bi, da je on raspustio parlament – "bombardovali Srbiju".

Na pitanje kako onda oni mogu da govore o stanju u našoj zemlji, Vučić je rekao da svako može da govori, ali da je naš posao da radimo dobre stvari za svoju zemlju, da je uređujemo, ne zbog Evropljana i za njih, već za sebe i svoju decu.

Komentarišući to što u Briselu kažu da ulazak Srbije u EU i pristupanje zajedničkom evropskom tržištu podrazumeva, kao i u slučaju svih drugih kandidata, i usklađivanje svih trgovinskih ugovora, pa i Ugovora o slobodnoj trgovini sa Evroazijskom unijom, Vučić je rekao – "kad preciziraju kada ulazimo u EU, dođite sa tim pitanjem kod mene".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter