Izvor: ALO/BSC Happy
17.10.2023 u 15:50
0

VUČIĆ SE OBRATIO POSLE SASTANKA SA SIJEM „Ponosan sam na Srbiju „

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio naciji direktno iz Kine

Predsednik Aleksandar Vučić, koji predvodi srpsku delegaciju na trećem Forumu za međunarodnu saradnju „Pojas i put“, sastao se u Pekingu sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Ranije danas sastao se i sa Vang Huningom, predsedavajućim 14.

„Razgovarali smo o daljem uspostavljanju avio linija. Izuzetno prijateljski razgovor sa Sijem o svim važnim pitanjima, više nego ranije razgovarali o KiM i onome što Srbija prolazi i primeni dvostrukih standarda, naišli na razumevanje kineskih prijatelja „, rekao je Vučić.

„Što se tiče o pregovorima o spoljnoj trgovini, to je veliki korak za nas, moramo da razišljamo o svojoj deci i budućnosti“, dodao je.

„Imao sam i bitne razgovore sa predsednikom Kenije.Očekujem ga uskoro u poseti našoj zemji, kao i sa predsenikom Indonezije kog sam isto pozvao u posetu“, rekao je.

„Video sam predsednika Putina, nismo imali bilateralni susret, kratko smo razgovarali, on je imao važan i dug sastanak sa Sijem“, dodao je Vučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter