Izvor: Kurir.rs
10.11.2023 u 14:17
0

„RAZGOVOR O ZAJEDNIČKOM DELOVANJU DRŽAVE I CRKVE“: Vučić se sastao sa sa episkopom zapadnoevropskim Justinom u Parizu (FOTO)

Pariski mirovni forum, koji će okupiti predstavnike međunarodnih organizacija i lidere država, među kojima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, počinje danas u Parizu, u palati Bronjar.

NEMA ODUSTAJANJA, NEMA PREDAJE, NEMA UMORA: Olovke u ruke, 17. decembra broj jedan – Aleksandar Vučić, zbog svih nas!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa episkopom zapadnoevropskim Justinom u Parizu i tim povodom se oglasio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

– Sa episkopom zapadnoevropskim Justinom razgovarao sam u Parizu o potrebi zajedničkog delovanja države i crkve na okupljanju našeg naroda u Zapadnoj Evropi i podršci nacionalnim i državnim interesima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter