Izvor: Tanjug
06.01.2020 u 12:30
0

VUČIĆ UPUTIO ČESTITKE PUTINU!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas, uoči Božića, čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.

-Vama i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji srdačno čestitam svetli praznik Hristovog rođenja, sa iskrenom željom da ga provedete u dobrom zdravlju, miru i sreći.

Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima-, naveo je Vučić u čestitki Putinu.

-U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, Vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet- , navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Predsednik Srbije je božićnu čestitku uputio i ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu, saopštila je Služba za saradnu sa medijima predsednika Republike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter