Izvor: Tanjug
07.08.2021 u 12:13
0

VUČIĆ zahvalio Savetu za regionalnu saradanju za promociju turističkih destinacija u Srbiji

 Savet za regionalnu saradnju (R C C) objavio je na svom Instagram nalogu seriju fotografija sa pet destinacija u Srbiji koje treba posetiti, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je tu objavu na Instagram nalogu buducnostsrbijeav i zahvalio Savetu.

VAŽNO:

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U GORNJEM MILANOVCU: Mladić sleteo sa puta i poginuo na licu mesta!

NOĆ U BEOGRADU: Dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno sedam osoba!

KON: Srbija će naći rešenje za novu školsku godinu, a da vakcinacija NE BUDE obavezna za decu

PRONAĐEN ZARAŽEN OSLIĆ NA NAŠOJ GRANICI: Pošiljka je blokirana i zabranjeno je njeno stavljanje u promet

UČESTALI NAPADI ALBANACA NA SRPSKE SVETINJE: Udarili na crkve 20 puta!

R C C u objavi, kako navodi, „Pet stvari koje treba uraditi u Srbiji“ poziva na posetu Lazarevom kanjonu u selu Zlot, desetak kilometara od Bora, na ribolov na rekama Drini, Dunavu i Savi, posetu Golubačkoj tvrđavi, otkrivanje Kalemegdana i šetnju Knez Mihailovom ulicom u Beogradu.

R C C je fotografije iz Srbije objavio uz poruku „Live in full“.

Takođe, R C C podseća da je ukinut roming na zapadnom Balkanu i da to znači više novca za uživanje, a manje za račune za telefon.

Vučić je na Instagramu, podelivši objavu R C C, napisao

„Hvala@regionalcooperationcouncil_rč!“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter