Izvor: HappyBSC
15.12.2022 u 22:26
0

VUJIČIĆ I PUŠKIĆ IZNELI SVOJ SUD U „AKTUELNOSTIMA“: Na grbači Evrope prosperira Amerika, prodaju oružje, investiraju, a Ukrajina polako umire…“

 Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, Donjecku koji je poslednjih deset dana bio najviše granatiran od strane ukrajinske vojske – čak od 2014. godine, ali prognozama kojim intenzitetom će teći ofanzivni napadi, kao i umešanost Zapada u čitavu tematiku koja okupira svet.

DRAGAN PETROVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Ukrajinska vojska je prokockala mogućnost nakon osvajanja zapadnog dela Hersonske oblasti, tačnije desne obale Dnjepra da prebaci trupe na Zaporoško ratište…“

 Pored Dragana Petrovića –naučenog savetnika, Dragan Vujičić novinar i narodni poslanik Borko Puškić izneli su mišljenje o toku rata u Ukrajini, uticaja Velike Britanije, Amerike i Nemačke na celokupni ishod. 

  –  Ovo nisu vojni ciljevi, pitanje je šta će se dešavati.  Ukrajinska vojska je u velikoj krizi, ovo je poruka – mi ćemo se vratiti. Ne možemo ni da zamislimo koje su sudbine u ovim zgradama, ovo su ljudi koji ostaju bez života. Mi ćemo ove scene gledati još jedan duži vremenski period. Ovaj rat je formatiran na jedan novi način. Jedan deo zemlje je bez struje i grejanja. Ovo su diverzantski napadi, svi koji učestvuju u ratu protiv Rusije – snosiće odgovornost, kao što bi rekao Medvedev nedavno. SAD su u vezi sa Velikom Britanijom, njihovi marinci su učestvovali u svim ovim diverzantskim napadima. SAD ima ulogu starijeg saveznika, da li će dati „Patriote“ raketne sisteme, sad je priča o pametnim bombama, dok Velika Britanija ima glavnu ulogu. Mnogo je krvavo, najviše ginu vojnici, ukrajinski – rekao je u dahu – Dragan Vujičić, a potom se nadovezao na tematiku i Puškić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Ukrajini neće biti nikakvog primirja. Činjenica je da se ovde isključivo gađaju stambene jedinice, jer su oni rezignirani. Ukrajinsci imaju samo svoje topovsko meso, nikakav napredak nemaju mesecima na frontu. Gube jedan grad  od osamdeset hiljada stanovnika -Bahmut, te ne biraju sredstva, gađaju nasumice civilne zgrade, nemaju vojne ciljeve. Generalno se radi o servilnosti ko će biti malo poslušniji Englezima, Nemcima ili Amerikancima, samo su tu nijanse u pitanju. Antagonizam prema Rusiji ih identifikuje, to su oprobane metode, jedan inženjering koji ima za cilj da potlači. SAD oružana industrija radi punom parom, ubrizgano je mnogo para, 750 milijardi dolara, investira se u čelik, hemijsku industriju i veštačka đubriva. Na grbači Evrope prosperira Amerika, prodaju oružje, investiraju i Ukrajina polako umire – rekao je između ostalog narodni poslanik. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter